Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de peras anjou rojas, peladas y descorazonadas
- 5 g de jengibre fresco, pelado
- 30 g de azúcar refinada
- 50 g de agua
- 2 cdas de ralladura de naranja (aprox. 1 pieza), reserve el jugo
- 30 g de jugo de naranja, recién exprimido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 receta completa
- Kalori
- 2075 kJ / 494 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 127 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mermelada de chabacano y jengibre
1 Std.
Mini panques salados con mermelada de frambuesa
Değerlendirme yok
Crema de poro a la naranja
25min
Salsa de cítricos y cilantro
20min
Gratinado de bacalao, espinacas con crema de zanahoria y calabacitas
1 Std.
Ruibarbo al vapor (500-800 g) en Varoma
Değerlendirme yok
Aderezo de jengibre y naranja
5min
Pan plano de papa
12 Std.
Peras con chocolate y chile morita
40min
Nueces tostadas con cúrcuma y miel
20min
Panqué de miel
2 Std. 30 Min
Galletas especiadas
1 Std. 10 Min