Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de cebolla blanca, en trozos
- 50 g de tocino, en trozos (aprox. 5 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 650 g de carne de cordero limpia, en cubos (4 cm)
- 1 cdita de paprika dulce
- 1 hoja de laurel seca
-
3
ramitas de hierbas de olor frescas (p. ej. tomillo, salvia, romero)
veya 3 cditas de hierbas de olor secas (p. ej. tomillo, salvia, romero) - 1 cdita de sal
- 1 cubo de caldo de verduras
- 100 g de vino tinto
- 350 g de agua
- 150 g de garbanzo blanco cocido, escurridos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2769.8 kJ / 662 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 18.8 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 867.3 mg
Alternatif tarifler
Pollo teriyaki
30 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Cocción de arroz jazmín (200 g) TM6
35min
Cacerola de pollo
30 min
Salsa boloñesa
35min
Curry tailandés
40 min
Huevos en cazuela
35min
Fricasé de pollo TM6
50min
Pollo alla cacciatora
1h 20min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 min