Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de sucre
- 1 pâte feuilletée, ausgewallt, eckig, (21 cm x 13 cm)
Crème pâtissière
- 250 g de lait
- 2 œufs
- 50 g de sucre
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 3 feuilles de gélatine, trempées 5 minutes dans l’eau froide, égouttées
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Finition et glaçage
- 2 c. à soupe de gelée de coing
- 1 c. à soupe d'eau, chaude
- 5 gouttes de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3148 kJ / 755 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain tessinois
1h 50min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Macarons au caramel
1h 50min
Beignets de filets de perche
1h
Caramels à la crème
2h
Brownies
45 min
Tourte au séré et aux fraises
2 godz. 50 min
Mille-feuille pomme-safran
Değerlendirme yok
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Gâteau à la crème
45 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h