Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de lait
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
-
¾
cube de levure boulangère fraîche (env. 30 g), émietté
veya 1 ½ sachet de levure boulangère sèche (10 g) - 500 g de farine
- 3 c. à soupe de sucre
- 1 c. à café de sel
- 100 g de raisins de Smyrne, trempés 1 heure dans de l’eau chaude puis égouttés
- 1 œuf, battu pour badigeonner
- 1 - 2 c. à soupe d’amandes effilées
- 1 c. à soupe de sucre en grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 10 g
Alternatif tarifler
Pain tessinois
1h 50min
Milanais
3h
Bonhomme en pâte
2h 10min
Pain paysan
3h
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Miroirs
1 Std. 40 Min
Cake imbibé au citron
1h 30 min.
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Gâteau du Vully
2h 30 min.
Cuchaule
2h 30 min.
Tresse bernoise
1ωρ. 45 λεπτ.