Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de lait
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
-
¾
cube de levure boulangère fraîche (env. 30 g), émietté
veya 1 ½ sachet de levure boulangère sèche (10 g) - 500 g de farine
- 3 c. à soupe de sucre
- 1 c. à café de sel
- 100 g de raisins de Smyrne, trempés 1 heure dans de l’eau chaude puis égouttés
- 1 œuf, battu pour badigeonner
- 1 - 2 c. à soupe d’amandes effilées
- 1 c. à soupe de sucre en grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 10 g
Alternatif tarifler
Milanais
3 Std.
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Petits pains au lait
2u. 5min
Pain tessinois
1h 50 min.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Gâteau du Vully
2h 30min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Gâteau des rois
1h 55 min
Gâteau à la crème
45min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min