Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ⅛ cube de levure fraîche
- 250 g d'eau
- 500 g de farine
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramme
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 50.8 g
- Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2.36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1ωρ. 45 λεπτ.
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Pain paysan
3h
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Biscuits aux amandes
40min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1 Std.
Pain rustique
2 Std.
Pain ciabatta
1ωρ. 45 λεπτ.
Brownies
1 Std.