Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 portion de pâte de base pour pain (750 g), selon recette de base
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de sel (15 g)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive (25 g)
- 1 c. à café de sucre (5 g)
- 50 g de farine de blé dur
- 30 g farine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45 min
Petits pains au lait
2h 5 min
Pain tessinois
1h 50 min
Pain paysan
3sa
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1h
Pain rustique
2sa
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Pain toast
16 godz.