Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 portion de pâte de base pour pain (750 g), selon recette de base
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de sel (15 g)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive (25 g)
- 1 c. à café de sucre (5 g)
- 50 g de farine de blé dur
- 30 g farine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Pain aux graines de lin
1h 30min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pain paysan
3h
Sbrinz râpé
5p
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Fougasse aux olives
2 godz. 20 min
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
French dressing raffiné
15 min
Pain toast
16h