Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de lait
- 65 g de beurre, coupé en morceaux
-
½
cube de levure boulangère fraîche (30 g), émiettée
veya 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 1 œuf
- 500 g de farine
- 1 c. à soupe de sucre
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 1 œuf, battu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2689 kJ / 642 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1ωρ. 45 λεπτ.
Cuchaule
2h 30min
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Pain paysan
3 Std.
Gâteau du Vully
2h 30min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Cake Mississippi clair
1ωρ. 15 λεπτ.
Gâteau des rois
1h 55min
Moutarde de Bénichon
40 Min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min