Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de lait
- 65 g de beurre, coupé en morceaux
-
½
cube de levure boulangère fraîche (30 g), émiettée
veya 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 1 œuf
- 500 g de farine
- 1 c. à soupe de sucre
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 1 œuf, battu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2689 kJ / 642 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45 min
Cuchaule
2h 30 min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Pain paysan
3 Std.
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Caramels à la crème
2ωρ.
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Bâtonnets aux noisettes
1 Std. 50 Min
Milanais
3 Std.