Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levain (jour 1)
- 100 g d'eau, tiède
- 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
- 100 g de farine mi-blanche
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
- 100 g de grains de seigle
- 320 g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
- 300 g d'eau, tiède, et un peu pour badigeonner
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
veya ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3,5 g) - 1 c. à soupe de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Pain tessinois
1h 50 min
Pain paysan
3 Std.
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 godz. 50 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Coquins de Linz
3 Std. 15 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Pain aux poires
Değerlendirme yok
Focaccia à la farine d'épeautre
2 Std. 30 Min
Pavé au chocolat épicé
12h
Strudel aux pommes et sauce vanille
1 Std. 20 Min