Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levain (jour 1)
- 100 g d'eau, tiède
- 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
- 100 g de farine mi-blanche
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
- 100 g de grains de seigle
- 320 g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
- 300 g d'eau, tiède, et un peu pour badigeonner
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
veya ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3,5 g) - 1 c. à soupe de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Soupe d'orge
1h 20min
Pain ciabatta
1hod. 45min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Crêtes de coq
24h
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Pain vaudois à la croix
13h 30min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain d'épeautre et de blé
12hod.
Gâteau aux carottes argovien
2h
Pain paysan
3j
Tresse bernoise
1hod. 45min