Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 370 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 500 g de farine bise
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre
Le façonnage
- 40 g de farine bise
La cuisson
- 1 c. à soupe de farine bise
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1165 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45 min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Petits pains au lait
2u. 5min
Pain tessinois
1h 50 min.
Pain paysan
3h
Pain d'épeautre et de blé
12h
Gâteau des rois
1h 55 min.
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Pain d'épeautre pur
11h
Tresse russe aux canneberges
3h
Gâteau des rois
2ωρ. 15 λεπτ.
Petits pains du 1er août
1h 10 min