Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 370 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 500 g de farine bise
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre
Le façonnage
- 40 g de farine bise
La cuisson
- 1 c. à soupe de farine bise
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1165 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain tessinois
1hod. 50min
Pâte de base pour pain
24h 30 min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Pain paysan
3h
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 Min
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Pain toast
16 Std.
Gâteau des rois
2h 15min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45min