Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 350 g de farine blanche d'épeautre
- 250 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 6 ½ c. à soupe d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
- 1 c. à soupe d'eau
- ½ c. à café de fleur de sel
- 50 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 70 g d'oignons rouges, en fines rouelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3024 kJ / 724 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Houmous
5 min.
Pain paysan
3 Std.
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Gnocchi de pommes de terre
1 godz. 15 min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Pesto de basilic
10 Min
Barres au sésame
30 min
Tartelettes aux légumes
55 Min
Mousse au thon
10 Min
Panure
5 min.
Caramels à la crème
2 Std.