Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 350 g de farine blanche d'épeautre
- 250 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 6 ½ c. à soupe d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
- 1 c. à soupe d'eau
- ½ c. à café de fleur de sel
- 50 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 70 g d'oignons rouges, en fines rouelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3024 kJ / 724 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain tessinois
1h 50 min
Cake aux branches
1h 10min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Pain paysan
3h
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Pain ciabatta
1h 45min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Petits croissants à la vanille
1h 30min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Tresse bernoise
1h 45min