Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g de jambon cuit arrière en tranches, en morceaux (5 cm)
- 4 brins de persil frais, effeuillé
- 75 g de séré à la crème
- 10 g de moutarde à l'ancienne
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 abaisse de pâte feuilletée, (Ø 32 cm)
- 1 œuf, battu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 723 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rösti bernois
40 min
Papet vaudois
55 Min
Milanais
3h
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Émincé à la zurichoise
50min
Mousse au thon
5 Min
Macaronis du chalet
45 min
Riz Casimir
45 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45min