Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
Condimenti ai formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Emmental a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di provola a pezzi (2-3 cm)
-
150
g di latte intero
veya 150 g di panna (min. 30% di grassi) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 41.8 g
- Yağ
- 22.7 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1óra 40p
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Risotto alla valdostana
35 dk
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 godz. 40 min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Polenta di grano saraceno
1 Std.
Polenta concia alla valdostana
1óra 40p
Gnocchi verdi alla romana
1sa 20 dk
Gnocchi alla romana ai funghi
2h
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30 min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 min