Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
Condimenti ai formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Emmental a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di provola a pezzi (2-3 cm)
-
150
g di latte intero
veya 150 g di panna (min. 30% di grassi) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 41.8 g
- Yağ
- 22.7 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Fonduta
8hod. 20min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Panissa
45 Min
Semolino dolce
1 Std.
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min