Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
- 630 g di farina tipo 0
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologica
- 1 uovo
- 2 cucchiaino di sale
- 25 g di burro
- 300 g di latte
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2660.9 kJ / 636 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 99.9 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1151.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1h 30min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Gnocchi alle ortiche
1h 10 min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi di patate
1h 30min
Cjalsons
1h 30min
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1h
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Gnocchi zucca e salmone
1h 5min
Pizzoccheri
50min