Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
- 630 g di farina tipo 0
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologica
- 1 uovo
- 2 cucchiaino di sale
- 25 g di burro
- 300 g di latte
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2660.9 kJ / 636 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 99.9 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1151.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Gnocchi di zucca gialla
1 Std. 5 Min
Pisarei e faśö
35 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Girandole di magro
1 Std. 5 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 godz.
Pizzoccheri
50 min