Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 47.2 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Pappa al pomodoro
35min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Flan di funghi porcini
1h
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Fonduta svizzera
20min
Risotto al tartufo
40min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min