Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 47.2 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15 Min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10u. 20min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1 Std.
Fonduta svizzera
20 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Salsa tonnata
20 Min