Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 47.2 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa bernese
20 dk
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 dk
Zabaione
15min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 dk
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Fonduta
8h 20min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1 Std. 30 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Bagna cauda
35 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 dk