Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di vino passito
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 90 g di tuorli d'uovo (6 tuorli circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 832.5 kJ / 199 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 29.1 g
- Yağ
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15min
Zabaione al sidro
15min
Meringhe al caramello con crema inglese
30min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Semifreddo allo zabaione
12 Std. 15 Min
Bonèt
2 Std.
Bagna cauda
35min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tonnata
20min
Zabaione (TM6)
15min