Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di vino passito
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 90 g di tuorli d'uovo (6 tuorli circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 832.5 kJ / 199 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 29.1 g
- Yağ
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di Cogne
15min
Semolino dolce
1 godz.
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1 Std. 25 Min
Zabaione
15min
Zabaione allo spumante
15min
Cappon magro
4hod. 30min
Flan al topinambur
40 min
Brandacujun
45 Min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 Min
Bagna cauda
35 Min
Bonèt
2hod.
Zabaione (TM6)
15min