Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa di mirtilli
- 100 g di mirtilli, lavati
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
Panna cotta
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte intero
- 180 g di zucchero
- 15 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 962 kJ / 230 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 22.9 g
- Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3h 15min
Panna cotta
6sa 30 dk
Mousse alla fragola
2 Std. 10 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6h 20 min
Panna cotta al caffè
4 Std. 20 Min
Panna cotta al melone
4h 15min
Vasetti di gelato alla panna cotta con mirtilli
11 Std. 40 Min
Crema agli amaretti "salva dessert"
10 Min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 Std. 30 Min