Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 150 g di zucchero
- 1 limone, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di burro, a temperatura ambiente, a tocchetti + q.b.
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 400 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 700 g di cotognata a pezzi
- 70 g di vino dolce (per esempio Porto, Marsala, Vin Santo)
Terminare la preparazione
- 1 albume, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3448 kJ / 824 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 134 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2 Std.
Torta amaretti e mela
2 Std.
Chiacchiere allo yogurt
1 Std. 5 Min
Ciambellone all'uva
1h
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 Std.
Torta di banane e cocco (vegan)
1h 20min
Frolla alla quinoa segnaposto stella
1h 30min
Plumcake colomba di Pasqua
2 Std.
Torta all'uva rossa
1h 40min
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1h 30min
Torta di rose di mele
1h 10min
Crostata ai cachi
1h