Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta with Squash and Chickpeas
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese20 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)450 g
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water boiling500 g
-
cooked chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
dried pasta fusilli or penne250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped1 bunch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
15.2 g
Kalori
1562 kJ /
373 kcal
Yağ
4.3 g
Karbonhidrat
68.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
More Midweek Meals
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Butternut Squash Macaroni Cheese
1sa 15 dk
Aubergine and Tomato Pasta
45 dk
Creamy Pea Pasta
25 dk
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 dk
Slow-cooked Chickpea Stew
4sa 15 dk
Iranian Vegetable Stew
1sa 30 dk
Vegetarian Chilli
1sa 5 dk
Vegetable Stroganoff
30 dk
Asparagus and Pea Pasta
20 dk
Pasta and Chickpea Salad
25 dk
Baked Penne with Vegetables
1sa 5 dk
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 dk