Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Parmesan cheese
- 450 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fresh thyme leaves
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, boiling
- 240 g cooked chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 250 g dried pasta, fusilli or penne
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 68.4 g
- Yağ
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus and Pea Pasta
20min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Quinoa Broth
35 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Vegetable Stroganoff
30 min
Creamy Pea Pasta
25 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Spring Vegetable Penne
45min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min