Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Parmesan cheese
- 450 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fresh thyme leaves
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, boiling
- 240 g cooked chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 250 g dried pasta, fusilli or penne
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 68.4 g
- Yağ
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Creamy Broccoli Sauce
35min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min