Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Parmesan cheese
- 450 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fresh thyme leaves
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, boiling
- 240 g cooked chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 250 g dried pasta, fusilli or penne
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 68.4 g
- Yağ
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Creamy Pea Pasta
25min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 Std.
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Asparagus and Pea Pasta
20min