Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 150 g de farine de blé
- 40 g de farine de sarrasin
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 60 g d'eau
La garniture
- 600 g d'oignons (4 oignons), de Roscoff de préférence, coupés en quatre
- 20 g de beurre demi-sel et 10 g en copeaux
- 70 g d'olives noires
- 16 filets de sardine
- poivre moulu
- fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2447 kJ / 585 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia aux pois chiches
3h
Tartelettes melon-fenouil sur pâte sablée à l'anis
1 godz. 30 min
Riz cantonais "Frenchy"
40 min
Gratin de chou-fleur au kasha
1h 5min
Salade de boulgour, fèves et radis
1 godz.
Tartinade de lentilles
1 godz. 15 min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 godz. 10 min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55 Min
Risotto à l'encre de seiche
1 godz.
Rouleaux de printemps au surimi
50 Min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Calamars vapeur à la catalane
35 min