Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 150 g de farine de blé
- 40 g de farine de sarrasin
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 60 g d'eau
La garniture
- 600 g d'oignons (4 oignons), de Roscoff de préférence, coupés en quatre
- 20 g de beurre demi-sel et 10 g en copeaux
- 70 g d'olives noires
- 16 filets de sardine
- poivre moulu
- fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2447 kJ / 585 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15 min
Pommes de terre farcies au pesto
45 Min
Courgette ronde farcie de brandade
1h 25min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2 godz. 50 min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12u.
Tarte fine aux rougets
55min
Tourte de Pâques
1 Std. 35 Min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15 min
Ananas au sirop de coriandre
2u. 45min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1 godz. 20 min
Quiche au saumon fumé et aux artichauts
50 Min
Brandade de sardine
35 Min