Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le sorbet à l'abricot
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g d'abricots frais, coupés en deux et préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
Le sorbet à la framboise
- 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
- 1 blanc d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 395.7 kJ / 93.7 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8u.
Macarons au chocolat
24h
Vacherin à la mangue et à la vanille
22 Std.
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Vacherin glacé à l'abricot
4 Std. 30 Min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Bûche sorbet aux trois parfums
1 Std. 20 Min
Paris-brest en bouchée
2sa 35 dk
Bûche glacée litchi, griotte et pistache
12 Std.
Bûche glacée exotique
3 godz. 30 min
Bûche glacée
8u.
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min