Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g Wasser, kalt
- 4 Eier
- 400 g Kartoffeln, festkochend, möglichst gleich groß
- ½ Bund Frühlingszwiebeln
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- Dill zum Bestreuen
- ½ Bund Radieschen (ca. 130 g)
- ½ Salatgurke (ca. 180 g), in Stücken
-
500
g Buttermilch, kalt
veya 500 g Kefir, kalt - 100 g Saure Sahne
- 2 - 3 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Senf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Blinis
55min
Tschebureki
1hod. 20min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 λεπτ.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2hod.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Kreppel
1hod.
Oliviersalat
3h
St. Petersburg - Joschiki
2h 55 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10 min