Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 1200 g Rinderfond (z. B. von Lacroix)
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 ½ EL körniger Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Bacon, in Streifen (ca. 5 mm)
- 200 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3152 kJ / 756 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 70 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maiscremesuppe
30min
Feta-Cremesuppe
35min
Porree-Mais-Suppe mit Schinken
35min
Weißwein-Suppe
30min
Erdnuss-Suppe
40 Min
Apfel-Curry-Suppe
40 Min
Käsesuppe
35min
Mett-Porree-Suppe
40 Min
Paprikasuppe mit Hackgröstl
40 Min
Paprikacremesuppe
20 Min
Zucchini-Chorizo-Suppe
1h
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min