Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 1200 g Rinderfond (z. B. von Lacroix)
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 ½ EL körniger Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Bacon, in Streifen (ca. 5 mm)
- 200 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3152 kJ / 756 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 70 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mett-Porree-Suppe
40min
Cheddar-Brokkoli-Suppe
30min
Feta-Cremesuppe
35min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Zwiebelsuppe
45min
Zwiebelsuppe
40min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Paprikasuppe mit Hackgröstl
40min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Käsesuppe
35min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min