Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Öl
- 800 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Geflügelfond
- 300 g Möhren, längs geviertelt, in Stücken (4 cm)
- 400 g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Kartoffeln, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2066 kJ / 493 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 Std.
Schnelles Lamm-Dhansak
45 Min
Lammtopf Pichelstein
50 Min
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Hack-Linsen-Eintopf
50 Min
Bremer Labskaus
1 Std. 20 Min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2 Std.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 Min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min
Rinderragout mit Bohnen
50 Min
Labskaus
50 Min