Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Öl
- 800 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Geflügelfond
- 300 g Möhren, längs geviertelt, in Stücken (4 cm)
- 400 g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Kartoffeln, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2066 kJ / 493 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Coq au vin
2hod.
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15min
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2hod.
Provenzialisches Lammragout
1ωρ. 40 λεπτ.
Shepherd's Pie mit Möhrenhaube
1h 15min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1hod.
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Sheperd`s Pie
1ωρ. 30 λεπτ.