Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Lammkeule (1600-2000 g)
- 100 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 Brötchen, trocken, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 350 g Suppengemüse, in Stücken
- 200 g Fleischtomaten, geviertelt
- 300 - 500 g Rotwein, nach Geschmack
- 50 - 100 g Sahne, nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2367 kJ / 565 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Coq au vin
2 Std.
Hackbraten Königsberger Art
1sa 15 dk
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 Std.
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Kalbsleber venezianisch
40min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Kaninchen in Barolosauce
1sa 15 dk
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Buletten mit Pilzrahm
1 Std.