Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Lammkeule (1600-2000 g)
- 100 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 Brötchen, trocken, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 350 g Suppengemüse, in Stücken
- 200 g Fleischtomaten, geviertelt
- 300 - 500 g Rotwein, nach Geschmack
- 50 - 100 g Sahne, nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2367 kJ / 565 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Matjes mit Radieschensalat
50min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Coq au vin
2 Std.
Kaninchen-Terrine
1 Std. 10 Min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 Std. 5 Min
Kalbsleber venezianisch
40min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2 Std.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min