Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Lammkeule (1600-2000 g)
- 100 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 Brötchen, trocken, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 350 g Suppengemüse, in Stücken
- 200 g Fleischtomaten, geviertelt
- 300 - 500 g Rotwein, nach Geschmack
- 50 - 100 g Sahne, nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2367 kJ / 565 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2hod.
Gans mit Maronen-Apfelfüllung
4 Std.
Wildschwein-Ragout
1ωρ. 30 λεπτ.
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Coq au vin
2hod.
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Kalbstafelspitz
50 min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1hod.
Provenzialisches Lammragout
1ωρ. 40 λεπτ.
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min