Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 450 g Wasser
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 10 g Öl
- 1 TL rote Currypaste
- 300 g Mandeldrink, ungesüsst
-
1
TL Gemüsebouillon
veya 1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Tomatenpüree
- ½ TL Salz
- 1 EL Mandeln, gehobelt zum Garnieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 918 kJ / 221 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 9.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Tomaten-Suppe
25 min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15 min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40 min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 min
Tomatensuppe mit Quark
25 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 min