Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g rote Peperoni, in Stücken (3 x 3 cm)
- 150 g rote Zwiebeln, in Vierteln
- 2 Knoblauchzehen, ungeschält
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 30 g Ingwer
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 120 g Kartoffeln, geschält und in Stücken (2 x 2 cm)
- 800 g Wasser
-
1 ½
EL Gemüse-Bouillon Paste
veya 1 ½ Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL feinkörniges Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
-
4
EL Quark
veya 4 EL griechisches Joghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 5.74 g
- Karbonhidrat
- 9.46 g
- Yağ
- 13.05 g
- Lif
- 1.89 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 Min
Peperonicremesuppe
20 dk
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 Min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 Min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 dk
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 dk
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 Min
Lauchsuppe mit Schinken-Käse-Schnitte
35 Min
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40 dk
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40min
Randen-Suppe
45 Min