Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 50 g vinagre
- 4 ovos
- 25 g poejo
- 1 dente de alho
- 450 g tomate em pedaços
- 50 g azeite
- 5 g concentrado de tomate
- 500 g posta de perca
- 300 g pão alentejano cortado em fatias finas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2434 kJ / 582 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmão com arroz de coentros
25min
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40 Min
Salmão com legumes a vapor
40 Min
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50 min
Frango e pastinaca com creme de limão
1 godz. 50 min
Gaspacho de tomate e alperce
1 godz. 15 min
Sopa com salsicha e couve
50 min
Solha com ervas e arroz jambalaya
45 Min
Coq au vin
35 Min
Frango com cogumelos em vinho tinto
45 Min
Guisado de peixe e marisco
55 Min
Peixe ao sal
1 Std.