Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Zwiebel
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Majoran, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 300 g Tomatensaft
- 30 g Tomatenmark
- 250 g Cherry-Tomaten
- 200 g breite, grüne Bohnen, frisch
- 200 g grüne Bohnen
- 200 g Zucchini, in Würfeln
- 200 g Wachsbohnen, gelb
- 200 g gelbe Paprika, in Würfeln
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Feta, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grüne Minestrone
30 Min
Gemüseeintopf Ägäis
50 Min
Bohneneintopf mit Feta
45 Min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45 Min
Vegetarischer Eintopf
1 godz.
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 min
Bunte Bohnensuppe
50 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Wirsingsuppe
35min
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min