Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di farina di mais
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cubetti di lardo
- 150 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 950 g di brodo vegetale
- 200 g di verdure miste (radicchio, cicoria, valeriana, sedano ecc.) a pezzi
- 100 g di crauti in scatola, sgocciolati
- sale q.b. (isteğe bağlı)
- pepe nero macinato q.b. (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 4 fette di pane casereccio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2352.2 kJ / 562.2 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 63.6 g
- Yağ
- 29.4 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Zuppa di castagne
1h
Zuppa montanara
1h
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle
1h
Insalata russa di barbabietole
1h 10 min
Zuppa di patate e mais
55 min
Cipollata
1h
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Jota triestina
2h
Zuppa di baita
45 min