Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di mele, sbucciate e a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 20 g di gherigli di noci
- 80 g di formaggio Montasio a pezzi
- burro q.b.
- 6 fette di pane di segale imburrato
- 60 g di pancetta di maiale a fette
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 952.5 kJ / 227.7 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 13.7 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20min
Tomino con coulis di fichi
55min
Pere, formaggio e miele
15 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Salsa selinuntina
15 Min
Salsa rubra
30min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min