Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porri a fettine
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
- 150 g di asparagi a tocchetti
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 507.2 kJ / 121.2 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di barbabietole, lattuga e carote
Değerlendirme yok
Zuppa di pasta e polpette ai funghi
1h 15min
Zuppa di grano con verdure
45 Min
Soba con cipollotti e anatra
2h 20min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 Std.
Minestra di cavoletti con olio alla salvia
50 Min
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1h 10min
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40 Min
Succo agli agrumi, zenzero e barbabietola
12 min
Minestra di cereali e verdure invernali
50 Min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35 Min
Zuppa di lenticchie rosse
50 Min