Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porri a fettine
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
- 150 g di asparagi a tocchetti
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 507.2 kJ / 121.2 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di ceci e rosmarino
1h
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 Min
Vellutata di porcini
50 min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1h
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min
Zuppa patora
1h 20 min
Zuppa di patate e spinaci
1h
Polpette di faraona su crema di peperoni dolci
45 Min
Zuppa di noci e sedano
35 Min
Cous cous di pollo al limone con salsa tzatziki
40 Min
Zuppa di quinoa
35 Min
Gnocchi de' susini
1h