Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème au roquefort
- 100 g de roquefort
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La mousse de foie de volaille aux pistaches
- 80 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 100 g de mousse de foie
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
- 16 figues sèches, ou fraîches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 224 kJ / 54 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho de betterave
10 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Soufflés poires roquefort
1 Std.
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1 Std. 30 Min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 Std. 30 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Crème de roquette au chèvre
30 Min