Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème au roquefort
- 100 g de roquefort
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La mousse de foie de volaille aux pistaches
- 80 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 100 g de mousse de foie
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
- 16 figues sèches, ou fraîches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 224 kJ / 54 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 min
Poire rôtie au chèvre
25 min
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Œufs ananas - Christophe Aribert
Değerlendirme yok
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 Min
Gaspacho de tomate
20min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min