Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de lait entier
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais, et quelques sommités pour la finition
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 20 g de tomates confites à l'huile, égouttées et coupées en lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 518 kJ / 125 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 godz. 20 min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 Std.
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Guacamole de petits pois
20 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Sablés au parmesan
1 godz.
Sablés parmesan, olives et romarin
1 godz.
Tartinade de chorizo
5p