Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 perdices
- ½ cucharadita de sal
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (laurel, tomillo, romero, estragón, etc.)
- 250 g de oporto
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 50 g de aceite de oliva
- 2000 g de agua para el vapor
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1137 kJ / 271 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almejas a la marinera
30min
Sopa de pescado
55min
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 Std. 20 Min
Perdices con salsa de chocolate
3h
Cangrejos de río en salsa
30min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Sardinas en escabeche
48hod. 25min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 godz. 30 min
Calamares a la americana
50 min
Conejo al chilindrón
1h