Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de unto
- 150 g de hueso de caña
- 200 g de tocino fresco entreverado
-
250
g de pecho de ternera
veya 250 g de costilla de ternera en trozos - 150 g de morcillo de ternera
- 200 g de lacón (previamente desalado durante 24 h)
- 1800 g de agua
- 500 g de repollo liso blanco limpio, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 8 patatas de guarnición enteras, peladas
- 250 g de patata chascada
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva), bien aclaradas y escurridas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2662 kJ / 636 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Karbonhidrat
- 34.8 g
- Yağ
- 44.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 700.9 mg
Alternatif tarifler
Caldo gallego exprés
30 min
Cocido montañés
14 Std. 20 Min
Sukalki
2j
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Pote asturiano
26h 30 min
Caldo gallego de grelos
4 godz. 10 min
Vinagreta de pimientos
5 min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20 min
Sorropotún cántabro con chicharro
40 min
Conejo al chilindrón
1j
Filloas
1j
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1 Std. 40 Min