Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rye Crackers
- 1 ½ tsp dried fennel seeds
- 1 tsp caraway seeds
- 100 g rye flour
- 100 g wholemeal flour
- 1 ½ tsp linseeds, ground
- ½ tsp soft dark brown sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp baking powder
- 135 g water
Houmous
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 3 Tbsp fat-free plain yoghurt
- ¼ - ½ tsp sumac, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 762 kJ / 181 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Houmous
13h 30min
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6h 15 min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35 min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 Std. 25 Min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Oatcakes
1sa
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Nut and Seed Butter
10 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min