Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
- 4 Tbsp fine sea salt
- water, for soaking cabbage
- 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 garlic cloves
- 2 tsp caster sugar
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 Tbsp shrimp paste
- 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Total recipe
- Kalori
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korean Ramen with Tofu
50 min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Harissa
20min
Thai Green Curry Paste
15min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min
Almond Milk
8 godz. 40 min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 min
Seafood Laksa
25 min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Miso Soup with Vegetables
30 min