Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
- 4 Tbsp fine sea salt
- water, for soaking cabbage
- 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 garlic cloves
- 2 tsp caster sugar
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 Tbsp shrimp paste
- 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Total recipe
- Kalori
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Sambal oelek
20min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 Std.
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Kimchi
149h
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Kimchi Sauce
20min
Asian Vinaigrette
5min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Japanese toasted sesame salad dressing
10min