Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
- 4 Tbsp fine sea salt
- water, for soaking cabbage
- 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 garlic cloves
- 2 tsp caster sugar
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 Tbsp shrimp paste
- 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Total recipe
- Kalori
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Miso Soup with Vegetables
30min
Kimchi
149 Std.
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Tom Yum with Prawns
25min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Değerlendirme yok
Tom Yum Paste
45 dk
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 dk
Prawn And Chicken Laksa
40 dk
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 dk