Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g dashi stock (see tip)
- 100 g water
- 3 Tbsp miso paste
- 1 - 1 ½ tsp chilli paste, to taste
- 60 g mangetout, finely sliced on the diagonal
-
2
pak choi, quartered
veya 4 baby pak choi (approx. 180 g) - 250 g raw prawns, peeled, deveined
- 300 g fresh udon noodles
- 100 g frozen edamame beans, defrosted
- 1 Tbsp light soy sauce, or to taste
- 2 spring onions, finely sliced
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1002 kJ / 238 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Sodyum
- 1140 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 Min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Seafood Laksa
25 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min