Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Borrego
- 2 c. chá de sal
- 3 pé de rosmaninho, só as folhas
- 3 pés de hortelã, só as folhas
- 2 piripíris secos
- 100 g azeite
- 1 perna de borrego (1500 g aprox.)
- 100 g vinho branco
- 150 g água
Polenta
- 130 g sêmola de milho
- 80 g queijo parmesão
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 600 g bimis
- 40 g manteiga
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2545 kJ / 609 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Sopa de peixe e legumes
40min
Empadão de borrego
1 Std. 30 Min
Chanfana de borrego
24h
Sopa de peixe alentejana
40min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1sa 10 dk
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2h 5min
Empadão de borrego
2h 30min
Caril de peixe rico
50min
Ensopado de borrego
1h
Coelho à transmontana
7h 30min
Borrego à moda de Alpiarça
25 godz.
Perna de peru com puré de maçã
11 Std. 30 Min