Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 819 kJ / 196 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 20.4 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croquetas negras de chipirones
9 godz. 45 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Morcillas de arroz, sepia y gambas
1 godz. 20 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Txangurro
1 godz. 10 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Cardo a la cerveza
25 min
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Cardo con almendras
20 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min
Emulsión de patata con pulpo
50 min