Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di polpo fresco pulito
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carote, pelate e a rondelle
- 1 cipolla a fettine
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 700 g di patate
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 24.6 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anelli di totano in umido
30min
Calamari in umido
55min
Polpo in rosso
35 Min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3hod.
Insalata di polpo e zucchine
1sa
Moscardini al limone
30min
Polpo agli agrumi
1sa
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 dk
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 dk
Polpo al vino rosso
1sa
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 dk
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 dk