Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpo fresco a pezzi
- 20 g di vino rosso
- 150 g di pomodori datterino in scatola, scolati
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1114 kJ / 266 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 17.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Polpo in rosso
35 Min
Polpetti affogati
45 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Moscardini al limone
30 Min
Polpetti all'inferno
40 Min
Polpo al vino rosso
1 Std.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Calamari alla napoletana
40 Min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min