Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a fette sottili (0.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipollotto a metà
- 100 g di speck a cubetti
- 10 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 16.2 g
- Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salatini würstel ed Emmental
1h
Quiche ai pomodorini
1h
Mini tortini alla pizzaiola
55min
Involtini di prosciutto
35min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Spirali di frittata arlecchino
2h 30min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Cordon bleu di melanzana
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Burger di zucchine
1h