Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a fette sottili (0.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipollotto a metà
- 100 g di speck a cubetti
- 10 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 16.2 g
- Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolo di frittata
45min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Polpette alla rucola
40 min
Omelette verdure e formaggio
30 min
Spirali di frittata arlecchino
2h 30 min
Polpette di peperoni
1h
Mini tortini alla pizzaiola
55min
Crocchette di riso al forno
1 Std. 35 Min
Cordon bleu di melanzana
1h
Pane maritato
30 min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min