Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi pleurotus a pezzi grossi
- 50 g di vino bianco
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere (isteğe bağlı)
- 600 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 10.9 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Sugo all'arrabbiata
20min
Polenta sarda
1 Std. 30 Min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo all'ortolana
1 Std. 5 Min
Sugo al tonno
45min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4h 10min
Trofie al sugo di pesce
1h
Sugo di cozze e vongole
1h 20 min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Sugo classico
55min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min