Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 échalote
- 3 c. à café d'huile de tournesol
- 60 g de sarrasin cru
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 240 g d'eau (soit 2,5 fois le volume de sarrasin)
- ¼ cube de bouillon de volaille, émietté
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 choux de Bruxelles
- 10 feuilles de nori (isteğe bağlı)
- 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1920.9 kJ / 458.8 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 43.8 g
- Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 16.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Risotto crevette-épinard
40 Min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1 Std. 15 Min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto brocoli-langoustine
55min
Menu light - Cabillaud au vin rouge et tagliatelle de carottes
1 godz. 35 min
Filet de sandre, polenta au maïs frais
1 Std. 45 Min
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Risotto de printemps
55min