Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de feuilles de blette, le vert seulement
- 200 g d'oignons, coupés deux
- 300 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 2 c. à soupe de sel
- 400 g de pâte brisée maison
- farine, pour fariner
- beurre, pour le moule
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1516.2 kJ / 364.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 33.3 g
- Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tourte aux blettes
13u.
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Farçou
2 Std. 20 Min
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Polenta de châtaigne
30 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20min
Tourte sucrée aux blettes
1 godz. 30 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Gratin de courge
1 Std.
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min