Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de feuilles de blette, le vert seulement
- 200 g d'oignons, coupés deux
- 300 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 2 c. à soupe de sel
- 400 g de pâte brisée maison
- farine, pour fariner
- beurre, pour le moule
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1516.2 kJ / 364.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 33.3 g
- Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Tourte sucrée aux blettes
1sa 30 dk
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1sa 30 dk
Tourte aux blettes
13h
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1sa 20 dk
Gratin de blettes
1h
Gratin de courge
1h
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Farçou
2 godz. 20 min
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min