Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di crescione
- 4 ravanelli rossi a fettine sottili
- 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e tagliate a spicchi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 12 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- 120 g di polpo precotto a pezzi
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 20 g di aceto di Sherry
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1399 kJ / 335 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 7.4 g
- Yağ
- 25.6 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Éclair ai gamberetti saporiti
1h 20min
Insalata di gamberi alla siciliana
40min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 godz. 30 min
Vongole e cozze alla marinara
3 godz.
Involtini di platessa e verdure
1h
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Puntarelle alla romana
15 min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 godz. 5 min
Spaghetti alle vongole (Bimby Friend)
40min
Zuppetta di crostacei
40min