
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tagliolini
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaino di nero di seppia liquido (4 g)
- 1 pizzico di sale
Sugo ai gamberi
- 18 mazzancolle
- 300 g di acqua
- 200 g di vino bianco
- 80 g di gambo di sedano a tocchetti
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 pomodoro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 lime il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 lime la scorza grattugiata finemente
- 2 pizzichi di pepe rosa macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 2864 kcal / 11983 kJ
- Protein
- 102 g
- Yağ
- 74.6 g
- Karbonhidrat
- 406.2 g
- Lif
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 19.7 g
- Sodyum
- 1365 mg