Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 13.76 g
- Karbonhidrat
- 2.35 g
- Yağ
- 2.28 g
- Lif
- 0.15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Moscardini al limone
30 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min
Insalata di calamari
55min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Insalata di calamari e pesche
40 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min