Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 13.76 g
- Karbonhidrat
- 2.35 g
- Yağ
- 2.28 g
- Lif
- 0.15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min.
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Polpette di merluzzo e coriandolo con riso alla verza
2 Std.
Polpette di salmone con crema di ceci e pomodorini
1h 55min
Burger di nasello e gamberi
30 min.
Calamari alla marchigiana
35min
Polpette di salmone
55 min.
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Anelli di totano su crema di piselli
40 min.
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min.