Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 13.76 g
- Karbonhidrat
- 2.35 g
- Yağ
- 2.28 g
- Lif
- 0.15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1sa
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Burger di nasello e gamberi
30min
Involtini di salmone e melanzane
1sa
Calamaretti ai pistacchi
30min
Burger di salmone e spinaci
35 Min
Tonno in agrodolce
1sa
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 dk
Calamari ripieni alla norma
1sa 30 dk
Calamari ripieni su crema di pane
1hod. 10min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1sa
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 dk