Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken (1 cm)
- 300 g Möhren, in Stücken (1 cm)
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 140 g Tellerlinsen, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 1 TL gelbe Currypaste
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1000 g Wasser
- 120 g geräucherte Gänsebrust, in dünnen Scheiben (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 832 kJ / 199 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italienischer Linseneintopf
1 Std.
Linsen-Tomaten-Suppe
30 Min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 Std.
Wirsingsuppe
35min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 Std.
Rote Linsen-Kürbissuppe
35min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1 Std.
Rote Linsensuppe
40 Min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 Min